WOLFCRAFT MASTER 750 ERGO pracovný stôl

WOLFCRAFT MASTER 750 ERGO pracovný stôl
. Pre kapovacie/pokosové píly a vŕtačkový stojan Wolfcraft
. Umožňuje mnohostrannú, ergonomickú prácu
. Otočná doska stola s rýchlym nastavením
. Rám z robustnej oceľovej rúrky s...
Kód: 7768710
Cena bez DPH: 200,00 €
Cena s DPH: 240,00 €
Aktuálna zásoba: Na sklade 1 kus

Skladom

+ × kus

WOLFCRAFT MASTER 750 ERGO pracovný stôl

Popis

WOLFCRAFT MASTER 750 ERGO pracovný stôl
. Pre kapovacie/pokosové píly a vŕtačkový stojan Wolfcraft
. Umožňuje mnohostrannú, ergonomickú prácu
. Otočná doska stola s rýchlym nastavením
. Rám z robustnej oceľovej rúrky s možnosťou rýchleho zloženia
. Nosnosť až 125 kg

Či už ako stôl na upínanie alebo ako strojný stôl, MASTER 750 ERGO od firmy Wolfcraft ponúka dokonalú ergonómiu, bezpečnosť a mnohostrannosť. Stôl je možné nastavovať na šesť rôznych stupňov, čo umožňuje individuálne vhodnú pracovnú výšku v rozmedzí 725-950 mm a pohodlnú prácu šetrnú k Vášmu chrbtu. Vďaka aretačným bodom v každom stupni a ochrane proti vytiahnutiu poskytuje MASTER 750 ERGO tiež maximálnu bezpečnosť pri práci so strojmi. Vašu kapovaciu/pokosovú pílu alebo vŕtačkový stojan môžete ľahko upevniť k doske stola.
MASTER 750 ERGO je vybavený funkciou pre rýchlu zmenu nastavenia. Zatiahnutím za páčky vpravo a vľavo pod doskou stola odistíte rýchle nastavenie a môžete rýchlo a pohodlne posunúť prednú dosku stola až k obrobku. Stačí potom len 2-3x dotiahnuť pomocou kľučiek a obrobok je bezpečne a pevne upnutý. Odpadá časovo náročné prisúvanie až k obrobku otáčaním kľučiek.
Ako upínací stôl Vám MASTER 750 ERGO poskytuje šírku upnutia 130 mm medzi doskami stola a 425 mm medzi štyrmi priloženými plastovými upínacími čeľusťami. Pri maximálnom výškovom nastavení môžete tiež ľahko upínať obrobky až do šírky 110 mm vo zvislom smere. Upínacie čeľuste majú obojstranný lakovací hrot, ktorý uľahčuje lakovanie obrobkov a šetrí čas. Ak chcete obrobok zdvihnúť, použite stranu s oporným kolíkom s protišmykovou podložkou. Pomocou dvoch prídavných upínačov rúrok môžete spoľahlivo udržať v správnej polohe aj zaoblené obrobky.
Rovnako ako pracovný stôl sa MASTER 750 ERGO vyznačuje vysokým pracovným komfortom a flexibilitou. Nastaviteľné stolné dosky z povrstveného materiálu MDF s certifikátom FSC (drevo z trvalo udržateľného lesného hospodárstva) so skosenými hranami poskytujú pracovnú plochu nastaviteľnej veľkosti v rozsahu 680 x 390-520 mm. Dosku stola je možné navyše plynule nakloniť až o 60 ° za účelom použitia ako pracovný stôl. Stabilný podstavec z ocelových trubiek disponuje rýchlosklápacím systémom pre ľahkú prepravu a šetrné skladovanie. Vďaka gumovým podložkám pod nohami môžete stôl bezpečne oprieť o stenu v zloženom stave.
Napriek nosnosti až 125 kg váži MASTER 750 ERGO iba 13,2 kg. Vďaka skosenému otvoru na uchytenie a oválnej hladkej hliníkovej tyči je možné stôl pohodlne prenášať. Stôl zaujme aj ergonómiou: Plastové upínacie čeľuste alebo nástroje môžete uložiť do nástrojovej lišty s integrovanými držiakmi.
MASTER 750 ERGO sa dodáva so zmontovanými základnými prvkami, aby ho bolo možné ich po dodaní rýchlo a ľahko pripraviť na okamžité používanie.

Technické parametre:
- Rozmery výrobku (Š x H x V): 680 x 700 x 950 mm
- Rozmery zloženého výrobku: 680 x 190 x 970 mm
- Pracovná výška: 725-950 mm
- Plocha stola: 680 x 390 mm
- Upínacia šírka max.: 130 mm
- Upínacia šírka s upínacími čeľusťami max.: 425 mm
- Pracovná doska, výklopná max.: 60°
- Materiál dosky stola: MDF
- Zaťažiteľnosť: 125 kg
- Nastavenie výšky: na šesť rôznych stupňov

Obsah balenia:
- 1x upínací a strojný stôl MASTER 750 ERGO
- 4x plastové čeľuste na ploché upínanie
- 2x upínače na rúrky
- Upevňovací materiál pre montáž stacionárnych zariadení

Technické špecifikácie:
Detaily výrobku
Druh: Dielenské pracovné stoly
Rozmery a hmotnosť
Hmotnosť: 16,2 kg
Výška: 18,8 cm
Šírka: 59,4 cm
Hĺbka: 80,2 cm
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.